El nostre butlletí

Sota la foto de dalt, a la plaá del Rellotge, reprodueixo la capçalera del primer butlletí del Fondo, que editàvem els anys 70

En el Fondo

Penjo sota d’aquesta glosa el darrer número del butlletí En el Fondo. Un exemplar incomplet; dificultats tècniques i també d’ordre personal ens han obligat a ajuntar les pàgines que havien d’anar al suplement (mailing…) amb les del cos del butlletí, que no ha pogut fer les dotze 12 pàgines habituals.

Penso penjar-lo al meu blog, cada cop que surti. Em fa il·lusió perquè és com la represa del butlletí que creàrem a l’Associació de Veïns del barri, conjuntament amb el centre Amigos del Fondo, als anys 70. Es dóna el cas que els membres de l’actual redacció ja n’érem del butlletí d’aleshores.

El butlletí neix en un dels barris amb més personalitat de Santa Coloma, i potser amb més problemes i amb més vitalitat. Un barri de veïnat complex, que s’originà els anys 30 amb gent menestral vinguda d’una primera immigració a la cerca de la caseta i l’hortet, una segona arribada de gent, amb la gran immigració dels 60-70 i a recent, amb la immigració multiètnica. El butlletí busca enfortir la consolidació del barri, que sigui conegut i valorat i salvaguardar-nr la memòria.

Us oferim el butlletí desitjant que, d’alguna manera, us en feu còmplices.

 

Sigues el primer en comentar on "El nostre butlletí"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*