Butlletí “En el Fondo”, novembre-15

Ha sortit el butlletí En el fondo número15. Ja portem temps fent-lo, i em plau dir-vos que la redacció la tenim a la mateixa casa i amb la mateixa família (Quintillá-Imbernon) de quan fa 50 anys publicàvem el butlletí Fondo, de l’Associació de Veïns del barri.

La idea del butlletí actual és donar veu a l’espai que complementa la sala d’actes de la Biblioteca del Fondo, que du el meu nom i que depèn de Fòrum-Grama. Pensàvem que un nom només té sentit si reflecteix la riquesa que hi ha al darrere; en aquest cas, la vida que s’originà entorn de la parròquia, del Centre Amics del Fondo i de l’Associació de Veïns. A més, amb el butlletí voldríem crear una petita foguera que, conjuntament amb la Biblioteca i les entitats socials del barri, animi els veïns a treballar pel Fondo.

El nostre butlletí divulga la memòria dels anys passats, de les persones que van ser protagonistes d’un treball que ens enriquí als veïns del Fondo i també a la ciutat, mitjançant coses com la revista Grama, la JOC i l’Escola Social, en les quals vam participar, quan érem joves. Amb el butlletí també donem a conèixer el present del barri, sobretot en allò que el fa millor: la gent, que, arribada de lluny, ens acosta el futur.

N o t a: si voleu rebre automàticament per internet el butlletí del Fondo, comuniqueu-ho a Albert Folqué a través del correu: folque@gramenet.lamalla.net

 

3 Comments on "Butlletí “En el Fondo”, novembre-15"

  1. Una abraçada molt gran, Jaume. He llegit el darrer butlletí i és encantador. Com sempre, les teves iniciatives fan molt de goig. Puc venir a veure’t un dia a casa i xerrem?

  2. Remei Martinez | 10 novembre, 2018 at 14:31 | Respon

    Que alegria bolver a tener el boletin del Fondo,un barrio que ha dado tanto a Santa Coloma y a su gente,felicidades.

    • Remei, a mi també em satisfà molt haver renovat el butlletí del barri del Fondo. El fem un petit grup il·lusionat amb el treball, pensant en el barri (sobretot en vistes a la convivència) i pnsant en tots els veïns i veines de la ciutat, perquè coneguin el Fondo i –per què no?–, l’admirin, pels valors humans que té.

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*