Incomprensible!

Quatre ratlles, només, per acompanyar les tres fotos fetes ahir, com testimoni  de la Diada, i per constatar, un cop més, que és la gent la que dicta la línea a seguir, per arribar a la República. Elizenda Paluzie va advertir als partits que no anteposin els seus interessos al voler de la gent i ahir, per poc!, el PdeCat amb la conformitat inicial d’ERC pacten amb el PSOE un diàleg en el què “es podria parlar de tot”, amb la condició –afegida pels socialistes–, de manenir-lo “dins el marc legal”.

¡Com és possible que els polítics independentistes  es puguin allunyar amb tanta facilitat de la voluntat expressada de manera multitudinària per la població!, que surt al carrer per forçar el camí cap a la independència sense vacil·lacions, sense partidismes, sense por i sense sotmetre’s al govern d’Espanya que ell sí, que es manté ferm en el refús absolut de la independència.

Ho vaig escriure ahir; els polítics i els avorridíssims tertulians es trobaran que la realitat se’ls imposarà, sense que ells ho hagin intuït.

Sigues el primer en comentar on "Incomprensible!"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*