“Stand by”

Runió dijous passat a la Biblioteca del Sinhguerlín de les persones que acudiren a la invitació de Fòrum-Grama i Casal del Mestre per la creació d’una platafoma de Diàleg i Debat

Escric aquestes ratlles per explicar-vos que després de llargs mesos de crisi de Fòrum-Grama els responsables de l’associació hem arribat a la conclusió que ens cal fer una aturada, i donar-nos un temps per veure què fem: si pleguem o si, anunciada la seva possible desaparició, sorgeix gent prou decidida per salvar-la amb el seu compromís. Que desaparegui el Fòrum a mi em sap greu; però penso que res dura sempre, i que res desapareix del tot sinó que, quan el que fineix té valor, deixa obert algun camí. Va passar amb Grama i amb el Club deDebats. Per què no amb Fòrum-Grama?

De fet, Fòrum-Grama (amb el Casal del Mestre), igual que havia promogut els Debats 2007… 2017 ara participa en la promoció de la plataforma ciutadana de trobada, diàleg i pensament que dijous passat va presentar-se en públic a la Bibloteca Salvador Cabré, de Singuerlín.

Per decidir el futur de la nostra associació tanquem el web i encetem un període de suspensió –de stand by-, amb la idea que, acabat l’estiu, en una ampla trobada amb els nostres subscriptors, amb els amics i amigues i amb persones interessades en parlem, per decidir què fer. No cal dir que si mentrestant ens envieu la vostra opinió sobre aquesta qüestió la rebrem amb molt d’interès.

Que tingueu un molt bon estiu!

 

Sigues el primer en comentar on "“Stand by”"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*