Carta a Carles Puigdemont

Benvolgut president i amic: Us escric aquesta carta després de conèixer la decisió que vos, i els diputats i diputades que us acompanyaven, veu prendre ahir a Berlín de presentar-vos per ser investit novament president de la Generalitat de Catalunya. Vull expressar-vos la meva satisfacció en primer lloc perquè crec que és el que cal fer, atès que és el poble català qui amb el resultat de les darreres eleccions va decidir que sou vos, qui ha de presidir el nostre govern. És la restitució justa del que de manera antidemocràtica i abusiva va abolir el govern espanyol. Sou el nostre president per una qüestió de legitimitat i, tant o més, perquè amb la vostra entrega al país i per la valentia que heu mostrat en la seva defensa us ho heu guanyat.

Em permetreu que us doni les gràcies per la valent opció que heu pres, ben dolorosa, de marxar a l‘estranger per tal de poder continuar treballant amb llibertat per Catalunya, alhora que, intel·ligentment, des de l’exili, internacionalitzeu el procés que vivim, fent que Europa el conegui i el visqui.

L’obligada separació de l‘esposa i filles, i amb la resta de la família, amics i companys us ha de fer molt dura la llunyania de casa i de Catalunya. Amb aquesta carta voldria ser un més a fer que malgrat tot, us reconforti sentir que som molts els qui som al vostre costat. Vull dir-vos que us recordem i agraïm el que esteu fent. I estigueu segur que el vostre exemple ens reconforta i anima.

Tan debò que la vostra enyorança us faci molt present la nostra estima. ¡Una salutació mot cordial, benvolgut president!

 

 

Sigues el primer en comentar on "Carta a Carles Puigdemont"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*