Indesinenter

Diumenge vaig ser a Barcelona, en la manifestació per l’alliberament dels presos polítics. Em va agradar que hi anés molta gent i que es respirés l’esperit de sempre. La transversalitat: gent de totes les edats,  d’ideologies –segur! – diferents, amb un objectiu comú [veure foto de La Vanguardia, reproduída aquí]: l’alliberament dels presos polítics, defensat per persones que volem la independència i per altres que comparteixen el clam per la democràcia.

Una manifestació amb el somriure a la cara, com en totes les que venim fent. Però amb un aspecte nou: la fermesa en l’actitud, en la denúncia de la injustícia plantant cara, en la voluntat de continuar avançant.

Una manifestació en un dia primaveral d’un sol intens i un cel molt net. Imatge adient del que vivim: una revolució que ho està canviant tot: l’empoderament de la política pels ciutadans. La recuperació de la llibertat d’un poble segles ha sotmès.

Els primers passos de l’Europa dels pobles!

 

Sigues el primer en comentar on "Indesinenter"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*