Mor Antonia Arjona

Em comunicà l’Alfons Barreras que ahir, dimecres per la tarda, va morir la mare de la Paqui Vida, a Premià de Mar, on vivia. Avui (dijous 15) serà al tanatori de Santa Coloma de Gramenet des de les 9 del matí. El comiat tindrà lloc a dos quarts de dues (1’30).  La família Vida-Arjona va viure molts anys a Santa Coloma, al passatge Beethoven del barri del Fondo. Els avui esposos, Paqui i Alfons, van pertànyer al grup de joves de la parròquia del barri, formant part de la JOC; van prendre part en el moviment social, en el Cenre Amigos del Fondo i en l’Associació de Veïns.

La senyora Antonia, molt estimada per la seva bonhomia, era el puntal d’una nombrosa família. Va viure els canvis que es van experimentar aquells anys i en els que les coses noves –la progressiva independització dels fills i filles, la relació més lliure i oberta de nois i noies i les inquietuds socials i polítiques– creaven als pares més d’un problema generacional. Els que la coneixíem vam admirar la senyora Antonia, una veritable marassa, dotada d’una gran simpatia i d’un temperament jovial.

Abans de venir a Santa Coloma, procedents del poble cordovès de Benamejí s’instal·laren a Arties, un bonic poble pirinenc de la Vall d’Aran, al peu de la vall que baixa de l’alterós Montardo.

Tot plegat, un bonic record d’una família pionera del Fondo, amb la sobresortinf figura de la senyora Antonia Arjona que ha acabat el seu llarg camí, envoltada de tots els seus.

Que descansi en pau!

Sigues el primer en comentar on "Mor Antonia Arjona"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*