Carta als amics Oriol, Quim, Jordi i Jordi

Benvolguts i estimats amics

Us escric aquestes ratlles per dir-vos que –com moltíssimes persones– us tinc molt presents, sobretot en uns dies tan entranyables  com són les festes de Nadal.  No hi ha dia que no us recordem, i ens revoltem contra un càstig tan injust com és el vostre empresonament. Un càstig que no només us fan a vosaltres sinó que recau dolorosíssimament sobre les vostres famílies i damunt del poble català.

Escric la carta just el dia que recordem els innocents, que el rei Herodes va fer assassinar perquè, no havent pogut capturar l’infant de qui li havien dit que alliberaria el poble d’Israel, tement perdre el tron, feu assassinar els nens de l’edat de Jesús per assegurar-se que l’eliminaria. Tancant-vos a vosaltres a la presó i reprimint Catalunya amb l’article 150, el Govern espanyol pensa que evitarà que la República Catalana es consolidi.

No us negaré, benvolguts amics, que la duríssima repressió que patim no ens desconcerti i entristeixi. Però la vostra fermesa i serenitat, el vostre compromís i la valentia amb què afronteu la presó ens reconforta i anima, i ens ajuda a veure els patiments d’ara com els dolors del part del país nou, que tan desitgem.

Amics Jordi i Jordi, Quim i Oriol, una abraçada molt forta!, i que aviat ens trobem al carrer!

Sigues el primer en comentar on "Carta als amics Oriol, Quim, Jordi i Jordi"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*