Feliç Nadal!

 

Penjo al bloc (i al facebook) aquesta senzilla tarja per desitjar-vos un bon Nadal. Com cada any. aquesta festa –segurament la més popular i potser la més tendra i bonica de tot l’any–, ja era celebrada d’antic per festeja que el diaa es fa més llarg que  la nit. Bonica ocasió perquè s’hi fes concidir el naixement de Jesús, que obre una nova etapa de la humanitat, la de l’era cristiana.

La Montsrrat Roig recordo que va escriure en un diari barceloní que més enllà del que hom pugui creure, Nadal és una festa molt bonica i comfotant perquè, això que Déu es faci nen, ens fa déus a nosaltres.

El “déu de les petites coses” de l’esciptora hindú Arundaty. Un títol que em suggereix l’amor de sant Francsc d’Assís vers totes les criatures. Déu no l’hem de cercar als núvols sinó a la Terra. En les coss boniques –en un lliri silvesre, en els alegres ocells que volen pel cel, en la bellesa i inoncència d’un nen…– I també en el dolor i en el mal. I –deixeu-me afegir, aquests dies d’esperança i patiment– en el treball que els humans sostenim per fer un nón millor, que en aquest llistat de ptites coses grans, “particularment i prsonalment” hi afegeixo els treballs que portem a terme mlotes prsones per fer la Catalunya nova i millor, per al bé de la gent que viu aquí.

A la família, als amics i amigues, a les persones amb les que d’alguna manera ens trobem pels camins de la vida, el més cordial desig d’unes molt bones festes!

 

 

Sigues el primer en comentar on "Feliç Nadal!"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*