L’albada

Per fi votem! Una convocatòria que ens imposa el Govern Central amb el propòsit de matar “definitivament” el procés independentista. Segons creuen, Catalunya “és d’Espanya”. El territori –clamen– és seu.Tota votació és sorpresiva. Noto en la gent amiga la por que guanyi Ciutadans. Molts lamentem que Junts pel Sí arribi a les urnes dividit en dos partits. Amb tot em dic que no pot sr que la munió de persones que hem estat sortint al carrer un any i un altre a favor de l’estat independent, ara es quedin a casa i que no obtinguem una victòria clamorosa.

D’aquí un moment surto de casa per anar a votar. Dipositaré la papereta amb confiança. Sé que la decisió ja fa anys que l’hem presa i, surti el que surti, ningú no ens traurà del camí.

Som a l’alba d’un gran dia!

 

Sigues el primer en comentar on "L’albada"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*