Per als amics i amigues

Com m’agradaria que demà els amics i amigues que en la JOC o del seu entorn van descobrir el compromís de fer una societat més humana i més justa, ara s’adonessin que aquell ideal pot trobar una via molt ampla amb la República!

Amb tantes crítiques contra el procés de part del govern de Rajoy i amb la complicitat de l’Europa capitalista, és possible que moltes persones i alguns dels amics i amigues acabin pensant que hem perdut el temps, i que Catalunya viu en un marasme, dividida, empobrida, desil·lusionada. I és també possible que enlloc d’adonar-se que l’actual trauma és fruit de la brutal repressió que sofreix Catalunya, algú cregui que Rajoy (o Iceta…) és la solució i salvació de Catalunya!

Als meus antics amics i amigues els diria que en el procés que estem vivint hi veig la persecució d’aquells ideals dels quals vam parlar tants cops i amb tanta il·lusió i entusiasme. Perquè, del que es tracta, és de fer un país nou, millor i per a tothom, sobretot per les més necessitades. I això és tan així, que estic segur que d’aquí a un temps es veurà que la nostra revolució és l’albada d’un canvi que experimentarà no només Catalunya sinó també Espanya i també Europa.

Com m’agradaria que demà votessin a favor de la República catalana!

nota: sota trobareu la glosa d’ahir

 

Sigues el primer en comentar on "Per als amics i amigues"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*