Flors

Avui és la festa de Sant Jaume i la veritat és que no tinc ganes d’escriure. He estat contestant els Whats Apps que he rebut i com que no hi tinc pràctica, i si hi acudixo m’agrada posar alguna cosa més que una frase, i acompanyar el text amb alguna foto, hi passo estona. Tenia pensat dedicar la glosa d’avui a comentar la meravella que són les flors. Estem acabant el mes de juliol i caminant per la muntanya o pels prats, m’haig d’aturar cada moment, perquè les flors em detenen. N’hi ha de grans i n’hi ha de molt petites. N’hi ha d’espectaculars i n’hi ha de senzilles. Totes, però, tenen la seva bellesa…  Penso que més que fer-ne l’elogi és millor penjar-ne les fotos d’algunes d’elles, i que ocupin l’espai que hauria omplert el meu escrit. També és la manera de correspondre a les vostres mostres d’afecte. Moltes felicitats!

<br>

 

 

 

 

 

Sigues el primer en comentar on "Flors"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*