Primers dies a Bossòst

El poble de Bossòst vist des del marge dret del riu la Garona, camí de França. Despunta entre les taulades el campanar de la parròquia, un bell edifici romànic del segle XI

Fa quatre dies que sóc a Bossòst uns dies d'”aclimatació” per allò de “El hombre propone y Dios dispone“. He vingut a aquest poble amb molts propòsits. Bàsicament, però, desconnectar de la vida de Santa Coloma i descansar. I alguns “deures”, encara que sense sotmetre’m a cap agenda ni horari.

A Bossòst hi havia dormit un o dos dies fa potser deu anys. Ara ja hi he passejat força, he parlat amb bastantes persones i he començat a conèixer els encontorns. I m’adono que em trobo amb una realitat molt desconeguda, que m’ha obert interrogants que m’agradaria desxifrar.

El que faig és mirar, observar…  Deixar-me impregnar per l’aire del poble.  Contempar el paisatge. Passar estones seguint la Garona… I fent fotos: que aniré penjat al blog, amb algun comentari.

Dos aspectes del poble: en la foto de dalt, el carrer de l’Esglèsia,amb els trets del poble antic. En la foto de sota, la plaça de l’Església, amb edificis del poble d’abans de l’onada turística, degudament modernitzats.

 

Sigues el primer en comentar on "Primers dies a Bossòst"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*