“El protagonisme, del poble”

 

Deixo que siguin les imatges, les que parlen. I remarcar el que va dir el president, Carles Puigdemont: “Des d’ara, el protagonisme passa a la població”. La població  –que ha estat qui ha impulsat el procés independentista i vetllant perquè no es desviés– serà qui farà inapel·lable el referèndum. Un protagonisme que hauria d’interpel·lar les persones que dubten i, sobretot, els partits que per tacticismes electorals es mantenen en l’ambigüitat, amb l’excusa que  que el referèndum ha de tenir “garanties” per poder ser validat internacionalment. Però aquests partits ¿no han estat lluitant per mil reclamacions sortint al carrer? El que farà que el referèndum s’imposi és el gruix de la gent que es pronunciï. En una democràcia és el voler de la gent, el que compta! I no s’hi val quedar a l’espectativa.

Sigues el primer en comentar on "“El protagonisme, del poble”"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*