Febrer, 5 diumenge

(dia a dia PROCES_Maquetaci363n 1)

Demà un cop més al carrer!

5-si

Serà d’hora (“d’hora, molt d’hora”):  a tres quarts de vuit del matí, que ens trobarem a la plaça de la Vila per agafar el metro i ser davant del Palau de Justícia, abans que arribin els nostres polítics que han de ser jutjats. Una acció injusta, incomprensible, abusiva, absolutament aberrant. Una acció que va contra una cosa tan simple i democràticament tan important com és que els nostres governants facilitin que tothom puguin expressar la seva voluntat sobre el futur del seu país.

5-mans-n-alt

Jo hi aniré. Indignat, sí. Però content d’enfortir el procés, que espero que ens porti a la independència. Denunciaré amb els milers de persones a les que m’uniré el bàrbar atac que es fa contra uns polítics que han complert amb el seu deure. I per descomptat donaré suport a l’expresident i a les dues conselleres del nostre govern, tot reconeixent la seva fermesa i valentia en exposar-se als càstigs severs de l’Estat.

Vaig content a la concentració perquè serà una manifestació més de la voluntat de seguir endavant, malgrat els molts obstacles que ens posa l’Estat, i del que cauran fins al dia del referèndum. Però estic convençut que a curt o a mitjà termini el dret del poble català a decidir el seu futur prevaldràsobre.

Un cop més “el poble unit no serà vençut”.

(dia a dia PROCES B_Maquetaci363n 1)

 

Sigues el primer en comentar on "Febrer, 5 diumenge"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*