Setembre, 9 divendres

sanefa.qxd

Onze de Setembre a Santa Coloma

web-diada-gent-3

La foto és d’anys enrere però em penso que podia ser la de demà passat. La penjo però no amb il·lusió; jo mai m’he adherit a la celebració que de la Diada fa el nostre Ajuntament. El veig com una pantomima perquè ni el govern municipal, ni la major part de les entitats que hi prenen part fan res que doni a entendre que els importi gens què representa la Diada. En concret l’Ajuntament, que hauria d’ajudar els ciutadans a prendre consciència del que el país està vivint, i ni tan sols quan l’Assemblea Nacional de Catalunya o Òmnium Cultural han fet a la ciutat algun acte important se n’ha fet ressò al seu full informatiu.

1

Però tot aquest temps molts colomencs i colomenques han estat movent-se per la Catalunya que s’està construint. Hi ha hagut persones que han treballat per aconseguir una millor entesa amb Espanya. D’altres –diria que moltes més, com a tot el país–, a favor de la independència de Catalunya. Que ciutats com Santa Coloma s’hi impliquin és importantíssim. Per això Muriel Casals, amb Òmnium Cultural va triar la nostra ciutat per presentar el pla de treball a desenvolupar a Catalunya.

0

Diumenge moltíssimes persones trobarem a faltar la Muriel. Des que va morir l’hem enyorat molt. Però estic segur que el seu record serà encara molt més efectiu que el treball que hauria pogut fer. La Generalitat li ha concedit el màxim guardó. Nosaltres, el millor homenate que li podem oferir és l’entusiasme amb què demà refermarem la nostra voluntat d’anar fins al final: la consecució de l’estat propi i la creació de la República catalana.

4

7

(Proyecto blau-final_Maquetaci363n 1)

Sigues el primer en comentar on "Setembre, 9 divendres"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*