Agost, 24 dimecres

sanefa.qxd

Retorn

1 cami de comabona

2 al fons setcases

3 comabona

4

5

6 canigó

7 baixada a espinelves

Només quatre ratlles, els companys ja m’esperen per esmorzar. Avui és la tornada. Al matí baixarem a Camprodon, he sentit que les companyes volen anar a comprar embotit i alguna cosa més, i que farem alguna visita a alguna font. Dinarem i, fet el cafè i amb calma, baixarem cap a Santa Coloma. Com a comiat i també perquè en certa manera disfruteu d’aquests paisatges i per compartir el goig de l’amistat, penjo unes quantes fotos d’ahir. Hi veureu el grup al complet en el mirador que dóna a Setcases. Veureu el paisatge de pujada i, un cop més, la muntanya de Comabona, amb nosaltres ja en el coll, a 10 quilòmetres de Setcases i a 14  d’Espinavell. De dalt estant la vista és sensacional. A més del Costabona, és clar, es veu el Canigó i una estiba de muntanyes, que no reconec. I mirant cap  migdia, la pista de baixada que du a Espinavell. Hi he volgut penjar una foto meva perquè no surto en la del grup. I per dir-vos que em sembla que vaig millorant. He pujat molt amunt; però amb cotxe i quan hem caminat, ho he fet de bracet d’algun dels amics i  amigues. I res més. Una salutació molt cordial, i fins aviat, ja camí del mes de setembre, de la nostra Festa Major i de l’inici de curs. Salut!

(Proyecto blau-final_Maquetaci363n 1)

1 Comment on "Agost, 24 dimecres"

  1. Gracies Jaume. Les fotos són un bon record i ben maques.

    Bona baixada. Jo surto aquesta tarda. A reveure. Fina

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*