Abril, 10 dimarts / Mor la senyora Alegría Cerdà, esposa d’Augusto Saura

(dia a dia A flor violeta_Maquetaci363n 1)

Una dona exemplar

Escric a corra-cuita; vull anar al tanatori a primera hora (el velatori s’obre avui dimarts, a les 4’30), abans de la reunió de la junta de Forum-Grama. Per a les persones interessades en saber-ho, afegeixo que la cerimònia de comiat tindrà lloc demà, al tanatori de Santa Coloma, a les 11 del matí.

alegria cerda 2Escric aquestes ratlles només per donar la notícia de la mort de la senyora Alegría Cerdà, la que va ser esposa del tio Augusto Saura, pares dels antics joves del Fondo Antonio i Ana. Amb més temps, insertaré sota una bonica entrevista que l’Odei i jo vam fer a la senyora Saura l’any 2005, per a la revista Forum-Grama.

Amb aquestes ratlles vull expressar l’alta estima que molts sentíem per un dels matrimonis més antics del nostre barri, i, molt especialment, per la senyora Alegría. Encara no fa una setmana vam pujar a veure-la, per acomiadar-nos d’ella i per comunicar-li que la naixent associació Amics i Amigues del Fondo la declarava sòcia d’honor número 1 de l’associació. Sabem que la va fer contenta. La senyora Saura estava molt fluixa. Tots ens adonàvem que s’anava apagant, com una espelma quan ja s’ha consumit la cera. Però estava tranquil·la, carinyosa, ocurrent i alegre.

És just, que sigui recordada amb agraïment, amb estima i consideració. Noranta-vuit anys d’una vida plena i treballosa, durant els qual ha fet honor al seu nom, Alegría.

(dia a dia B_Maquetaci363n 1)

Sigues el primer en comentar on "Abril, 10 dimarts / Mor la senyora Alegría Cerdà, esposa d’Augusto Saura"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*