Febrer,8 dilluns /Ara us toca baixar a vatros…”

(dia a dia A flor violeta_Maquetaci363n 1)

Sempre que calgui!

riu 1

Dues ratlles, només. Subratllar la gran resposta que va haver ahir, a Amposta. “Natros sempre pugem –havien dit els organitzadors de la concentració– ara us toca a vatros baixar”. Ara i quan calgui. Els de Santa Coloma ja vam acudir-hi quan allí faltava gent per omplir el buit de la cadena que va unir el nord i el sud en reivindicació de la independència.

I el que va dir el president Puigdemont: “El conflicte de l’Ebre és un argument més a favor d’un estat propi”. Perquè se’ns escolti millor. I perquè quan els problemes ens toquen de prop i el remei és a les nostres mans, tot es pot resoldre millor. El conflicte de l’aigua, la conjuminació dels interessos dels regants de les terres àrides de Lleida i la preservació del Delta. Des de l’amor a Catalunya, des de l’harmonia i el respecte al territori. Asseguts en una mateixa taula, amb un porró i un bon vi.

MA08.jpg.jpgAquesta és la meva alegria. Independents per trencar fronteres però  també perquè no ens arraconin en un cul de sac. Lliures, per anar a Europa, desfent-nos d’un Estat centralista que no creu en la Unió Europea dels pobles sinó que s’atrinxera en el bastió d’uns Estats caducs i egoistes.

cz 4

Ho somio tot contemplant el riu que no entén de fronteres però que es fa d`’allí on passa. Fins arribar al mar. Al mare nostrum.

(dia a dia B_Maquetaci363n 1)

Sigues el primer en comentar on "Febrer,8 dilluns /Ara us toca baixar a vatros…”"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*