Gener, 29 divendres / Amb Samuel Aranda

(dia a dia A flor violeta_Maquetaci363n 1)

 En el web del Fòrum

ar 1

Volia penjar més fotos tretes del programa Sense ficció.  Però al Fòrum-Grama ens ha arribat una molt bona notícia i és que, acabada la col·laboració del fotògraf Pedro Madueño (que havia succeït al fotògraf també colomenc Joan Guerrero), qui omplirà la secció La Foto serà  Samuel Aranda, i ho festejo publicant una foto seva, dedicada també al drama dels refugiats. Aquesta col·laboració em fa molt feliç. Hi ha més d’un motiu per alegrar-nos-en. Un primer, perquè Samuel Aranda és un molt bon fotògraf, premiat l’any 2011 amb el World Press Photo per la impactant fotografia d’una mare consolant el seu fill ferit, en la guerra del Iemen. Però, i sobretot, perquè les fotos del Samuel ens porten al cor dels conflictes més dramàtics del món.

Hi ha fotos –com la del nen mort a la platja, o aquesta de Samuel de la mare lluitant per salvar el fill– tan tràgiques, que es va discutir si era convenient o no difondre-les. La del nen ofegat vaig dubtar  al final no la vaig penjar ni aquí, ni al web del Fòrum. Però ara que el Samuel entra al Fòrum penso que donant-les a conèixer contribuïm a que el treball que fan els heroics foto-periodistes per conscienciar el món, arribi més directament a més persones i, en especial, als nostres amics.

A mi m’agrada fixar-me en els aspectes bonics i plaents de la vida. “Déu” és en les petites coses, en l’alegria, en la bellesa, en la vida. Però sense oblidar que “Déu” pateix i mor en els que sofreixen i moren.

(dia a dia B_Maquetaci363n 1)

Sigues el primer en comentar on "Gener, 29 divendres / Amb Samuel Aranda"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*