NOVEMBRE

(dia a dia A_Maquetaci363n 1)

28, dissabte matí / Complement emotiu

ll ple

ll rei

ll primera fila

Només unes ratlles per presentar unes quantes fotografies d‘Edgard Sánchez Yatako, que donen una imatge esplèndida de l’acte celebrat en homenatge de Lluís Hernández Alcàcer. L’Edgard en va fer bastantes més, i fa bo, de contemplar-les, perquè ens acosten a la gent que va omplir la sala d’actes de la Biblioteca del Singuerlín, Salvador Cabré, i gairebé ens encomanen l’emoció que s’hi respirava.

ll saro

ll nuria

ll alexandra

ll jeronimo

ll rosario

ll euge

ll vega

ll germa

ll agus

llricard

ll miquel A

En Màrius no va poder assistir-hi, li feia molta il·lusió recitar-hi el poema dedicat al Lluís, i que comença amb una impressionant crida a l’amic absent (o “estingit”), amb un emotiu “Lluís Lluís”. Però ens demanà que el llegíssim i la  seva esposa, la Mari Carme, va proposar  que tanquéssim la sessió amb aquest poema, cosa que amb molta  satisfacció es va fer. Un bellíssim poema que, per exprés desig del poeta, fem arribar a la família i a tots els amics i amigues del Lluís.

poema SAMPERE

(dia a dia B_Maquetaci363n 1)

Sigues el primer en comentar on "NOVEMBRE"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*