OCTUBRE

(dia a dia A_Maquetaci363n 1)

24, dissabte / Som-hi!

Fa dies que no escric al meu blog. Hi he pensat sovint però les ganes de descansar i la necessitat que el temps s’escorregués perquè, amb tot el que està passant –aquí i al món– me n’ha fet perdre les ganes. Però em pregunto com podem superar l’adversitat, si defallim? A l’entrada de la ciutat hi ha penjada al mur del riu l’encoratjadora afirmació del nostre poeta: “Viure és provar-ho infinites vegades”. Doncs, som-hi!

marius 3

Parlant del blog: us adonareu que el simplifico… La glosa diària més que acostar-se a una crònica de la setmana farà justícia al que s’entén per un diari, és dir, l’anotació dels estats d’ànim i les reflexions al vol que el pas dels dies produeixen en qu l’escriu. En les altres seccions hi penjaré ocasionalment els reportatges de les sortides que faci, o els meus comentaris sobre llibres i lectures, sobre una exposició artística i també els escrits sobre temes d’interès.

I ja ho sabeu: els vostrs escrits i comentaris seran molt ben rebuts.

(dia a dia B_Maquetaci363n 1)

Sigues el primer en comentar on "OCTUBRE"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*