SETMANA 40

(Agost 35_Maquetaci363n 1)

Vegeu escrits de dimarts,

He estat, aquesta, una setmana escapçada: divendres me’n vaig anar de Santa Coloma i no hi he tornat fins diumenge. Però dimarts vaig penjar al blog un llarg resum post-electoral, al qual ajuntava una entrevista que fa anys vaig fer a Ramon Soldan sobre què el va moure a fer-se independentista (entrevista que us recomano i que us demanaria que la passeu als amics i amigues que dubten de la independència de Catalunya).

i de dissabte…

Dissabte vaig fer un resum de la meva estada a Ribes. El que hi escric ho hauria  pogut ficar en la setmana 40, però he preferit ubicar-ho a la secció Capvespre, perquè té un caràcter més personal, fins i tot més íntim. Ho trobareu també unes pàgines més a sota.

… i de diumenge DSC07365

Em quedaria glosar l’escapada que diumenge vaig fer al poblet de Dòrria. N’havia llegit una ressenya que em cridà l’atenció: s’hi deia que és un poble molt petit i molt ben agenciat, amb cases antigues i una petita esglesiola romànica, en la que fa molt pocs anys han descobert unes pintures a les parets, molt interessants; per sort, les han deixat allí on les han trobades. Aquest poble ha estat declarat bé culural d’interès nacional. N’he fet un petit reportatge, que també he penjat al blog, sota d’aquesta minsa crònica setmanal. Suposo que ho entendreu i que, d’altra banda, us plauran  les imatges.

OMNIA RE_Maquetación 1

Sigues el primer en comentar on "SETMANA 40"

Deixar un comentari

El teu e-mail no serà publicat


*